This week

DSC_0002Käytiin ottaa kuvia Nooran kanssa ihanassa auringon nousussa tänään, tosi nätti syksysää oli taas muutaman sadepäivän jälkeen. Näin kuvan Rovaniemeltä, missä oli ihan kunnon lumihanki jo. Tuntuu niin oudolta kuvitella, että sielä on ihan talvi jo kun täällä tuntuu olevan ihan syksy vaan.
Meillä odotti taas duunissa iso kassillinen vaatteita ja kaikki tietty möyhiny parhaat päältä ennenku mä kerkesin edes paikalle. Onneks löysin muutamia ihania juttuja taas, esim. tän hupparin mikä mulla on näissä kuvissa ja maksoin tästä 20kr. Arjen piristyksiä!

We took these pics this morning with Noora, it was so pretty Autumn day and the sun was rising. After few rainy days, it’s nice to see the sun again. I saw a picture from Finland’s lapland and they have a lot of snow there already. So surreal to think that they have real winter there already when we are still enjoying Autumn.
When I went to work there was this big bag full of clothes waiting for me again. Of course people had taken the best already, but I’m glad I still found something nice. Like for example this hoodie I have on me in these pics, I absolutely love it and paid only 20kr for it. Insane?!!

DSC_0016Sain ihan sairaan ihanan ja pitkän kommentin tänään Instagram Directissä joltain tytöltä joka oli lukenut mun blogia. Tuli ihan sikahyvä mieli, ette varmaan ymmärräkkään kuinka ihanaa on lukea tollasia positiivisia kommentteja muilta, blogista ja ihan mistä vaan tottakai. Muistakaa siis kehua toisianne, voitte tehdä pienillä jutuilla toisen niin iloiseksi ;)

I got this lovely comment today from some girl on Instagram Direct, she has been reading my blog. I got so happy when I saw it, it’s probably hard to understand how much a little nice and positive comment like that can matter. So remember to compliment each other, with little words you can make someone really happy ;)DSC_0007Huomen aamulla mennään Olivian kanssa salille ennen mun duunia, viimeks oltiin tiistai aamuna ja oli niin energinen olo koko päivän. Oon kyl niin aamuihminen, aamusin jaksan oikeesti ihan mitä vaan. Jos meen heti herättyä salille ni voisin olla sielä vaikka koko päivän. Ja hyvässä seurassa jaksaa kyl millon vaan, sika kiva ku oon löytäny ihanan treenikamun! <3

Tomorrow morning we will go to the gym with Olivia before I go to work. Last time we were on Tuesday morning, I had so much energy after that. I really am a morning person, if I go to the gym straight after waking up I could be there the whole day haha. And with a good company it’s nice anyway, so nice that I have found such a nice girl to train with <3DSC_0014Tämmönen keharikuva tähän loppuun, olkaa hyvät.

Have a lovely week everyone <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s