Egg & Milk

DSC_0003

Käytiin torstaina aamupäivällä Jessican kanssa brunssilla Egg & Milkissä (Övre Husargatan 23, 413 19 Göteborg). Niiden brunssiin kuulu tuorejuusto bagel, amerikkalaisia pannareita, jugurttia ja marjoja ja tottakai pannareihin oli vaihtoehtona montaa eri siirappia, niin hyvää! Paikka oli sisustettu vanhaan jenkkiläiseen tyyliin, jopa tarjoilijat oli pukeutunu teeman mukaisesti. En ookkaa ennen törmänny täällä vastaavaan ni oli kyl tosi kiva löytää tämmönen. Kokonaisuudessaan ihan täydellinen brunssi, todellakin suosittelen!

We had a brunch at Egg & Milk (Övre Husargatan 23, 413 19 Göteborg) on Thursday with Jessica. Their brunch included bagel with cream cheese, American pancakes, yogurt with berries and of course a lot of different syrups for the pancakes. It was like an old American restaurant and even the waitresses had dressed that way. I haven’t seen this kind of restaurant here before so it was nice to find this. The brunch was perfect, totally recommend!!

DSC_0012DSC_0017DSC_0015

Ois tehny mieli ostaa kotiin isot pänikät jokasta siirappia mitä noilla oli, mut pidin näppini erossa tälläkertaa. Ehkä ens kerralla sitte, ois hyvä syy syödä pannareita joka aamu 0:)

I wanted to buy all the different syrups they had, but this time I didn’t. Maybe next time, then I have a good reason to eat pancakes every morning ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s