Christmas feeling

DSC_0003

Nyt vihdoin mullaki kunnon joulufiilis! Oon ostanu kaikki joululahjat ja paketoinukki ne jo. Oon myös saanu ensimmäisen joululahjan ku duunissa vaihdeltiin lahjoja.
Pidettiin eilen meillä joulujuhlat kavereiden kanssa, paistettiin kinkku ja sen kans oli joululeipää ja sinappia, jälkkäriks erimakusia pipareita, joulukarkkeja ja suklaapiparikakku. Ihan sairaan hyvää, voisin jakaa reseptin teillekki myöhemmin.

Finally I got a real Christmas feeling! I have bought and wrapped all the gifts and I already got one when we were playing Secret Santa at work.
We hosted a Christmas party at our place yesterday and it was so much fun. We had ham, mustard and Christmas bread first, for the dessert we had a lot of different ginger breads, Christmas candy and I also baked a chocolate gingerbread cake. I will share the recipe with you later ;)

DSC_0045
Pelattiin eilen ruotsalaista lahjapeliä, kaikki osti kaks lahjaa ja paketoi ne. Sit kaikki lahjat sekasin pöydälle, joku laitto kellon soimaan 10-15 minuutin päästä ja sit kaikki heitti vuorollaan noppaa ja jos sai joko 1 tai 6 ni sai valita lahjan. Lahjan sai ottaa joko pöydältä tai varastaa toiselta. Sitä jatkettiin niin kauan ku kello soi. Oli ihan sairaan hauskaa varastaa muilta lahjoja, mut sit hauskuus loppu ku kello soi ja itellä ei ollukkaa yhtää pakettia :(

We played a Swedish gift game yesterday, everyone bought two random gifts and wrapped them. Someone put the timer on (10-15mins) and then we threw the dice and everytime you got either one or six you could choose one gift or steal someone’s. It was really much fun to steal from everyone, but when I ended up with no gifts it wasn’t so fun anymore haha!

DSC_0002
Ens viikolla pääsen joulunviettoon Suomeen, tuun takas Ruotsiin just ennen aattoa ja lähetään samantien Östersundiin viettää joulupäivät. Ihan sairaan kivaa päästä sekä Suomeen että Ruotsiin juhlii joulua <3

Next week I will go to Finland to celebrate Christmas with my family. I will come back just before Christmas Eve and then we will go to Östersund. So happy to be able to celebrate Christmas both in Finland and Sweden <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s