I’m back!

DSC_0039Heippa kaikki! Mulla on ollu pitkä joululoma ja oon hyppiny paikasta ja maasta toiseen, en oo yhtään kerenny kertoo kuulumisia tänne. Lähin viikko ennen joulua Suomeen, lensin takas Ruotsiin pari päivää ennen aattoa ja lähettiin suoraan ajaa Göteborgista pohjoseen Åren lähelle, missä vietettiin joulu mun ruotsiperheen kanssa. Ihan mahtava loma kokonaisuudessaan, nyt viel uusvuos alta pois ni voi vähä hengähtää!

Hey everyone! I have had a long Christmas holiday and I have been going around in different places and different countries so I have had absolutely no time to write to you guys. A week before Christmas I went to Finland and few days before the Christmas Eve I flew back to Sweden and right away I got here we started driving from Gothenburg to a place near Åre, up in the north of Sweden, where I spent the Christmas with my Swedish family. Soon it’s New Years and after that I can finally chill down a little.

DSC_0040DSC_0044
DSC_0036Kerron myöhemmin vielä tarkemmin miten meni joulun vietto Suomessa ja Ruotsissa, nyt on pakko jatkaa kamojen ja lahjojen purkamista omille paikoilleen ja lähtee ruokakauppaan. Tultiin just takas kotiin, ollaan ajettu melkeen 10 tuntia tänään ja oon ihan poikki.
Nää kuvat on otettu Suomenlinnasta, oli ihana lämmin sää vielä viikko ennen joulua. Toisin on nyt, ainaki täällä iha hirvee loskakeli :(

I will tell you better later how my Christmas went in Finland and in Sweden, now I need to continue unpacking my stuff and all the gifts we got. We just came home after driving 10 hours today, I’m so exhausted.
These pictures we took in Suomenlinna a week before Christmas when it was still warm and nice weather, now it’s just wet snow everywhere :(

 

<3: Roosa

 

DSC_0039

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s