Winter dogs

DSC_0097
Nää kaks apinaa ansaitsee nyt kyllä ihan oman postauksensa! :D Käytiin jouluaattona ottamassa joulukuvaa koirista ja lähti kuvaukset ihan käsistä ku hauvat alko riehuu ja jahtaamaan toisiaan. Sain sikahauskoja kuvia mille oon jaksanu nauraa edelleen. Kuinka paljon voi kaks pientä eläintä tuoda iloa mun elämään haha :)

On Christmas Eve we went out to take Christmas pics of the dogs and it went out of control again. These two little monkeys started running around and hunting each other and I got the funniest pics ever, I’m still watching them and laughing. So much joy can these little dogs bring to my life haha :)DSC_0107DSC_0098DSC_0135DSC_0111

DSC_0101
Nuppu <3

DSC_0139

DSC_0140
Fionaa ei kannata kiusata :’D

Ja tässä se joulukorttikuva <3 :
DSC_0092

 

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s