New Year’s Eve

DSC_0028 – kopio

Nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu, ylihuomenna vielä loppiainen ja sit ei oo enään mitään mitä odottaa. Pääsiäiseen ja kesään on niin pitkä aika ettei niitä voi alkaa vielä odottamaan. Noh, eiköhän tää tästä, pitää keksii kaiken maailman aktiviteettejä talvelle.

Now Christmas and New Year are over and I have nothing to look forward to. It’s so long till Easter and Summer, so I can’t start waiting for them yet. Well, I need to find a lot of activities for the winter!

DSC_0015 – kopio

Uusvuos oli ihan paras koskaan! Oltiin otettu ystäväpariskuntien kanssa hotellihuoneet Scandic Rubinenista Avenyltä eli koko Göteborgin parhaalta paikalta. Alkuillasta poksautettiin shampanjat meidän huoneessa, josta jatkettiin viiden ruokalajin illalliselle hotellin ravintolaan. Saatiin kaikkea hummerista häränlihaan ja kaikkiin sopivat viinit tietenkin. Illallisen jälkeen kiivettiin hotellin kattoterassille kattomaan raketteja, josta avautu näkymä jouluvaloilla koristellulle Avenylle. Vuoden vaihteessa poksautettiin taas skumpat ja nautittiin muutama tunti vielä hyvästä fiiliksestä ja seurasta.

My New Year’s Eve was literally the best ever. We had booked hotel rooms with our friends from Scandic Rubinen in Avenyn. In the beginning of the evening we popped some champagnes in our room and then we headed for a five course dinner to the hotel’s restaurant. We got everything from lobsters to beefs. After the dinner we went up to the rooftop terrace to see the fireworks. The view was amazing since Avenyn still has all the Christmas lights on. When the year changed we opened some more bubbly and enjoyed the good feeling and good company.

DSC_0003 – kopioDSC_0012 – kopioDSC_0024 – kopioDSC_0029 – kopio
Ostin uudeksvuodeks kaks mekkoa, koska halusin taas kaiken enkä osannu päättää. Voittajaks kuitenki valikoitui IvyRevelin kultanen paljettimekko, joka oli avonainen selästä. Ei hiertäny eikä puristanu vaikka paljetteja oliki jokapuolella :)

I bought two dresses for New Year’s because I wanted everything and couldn’t choose which to buy. The winner was that golden sequin dress from IvyRevel with an open back. It was so comfortable even when it was sequins everywhere!

Ihanaa uuden vuoden alkua kaikille <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s