My Saturday

DSC_0109

Käytiin aamulla tyttöjen kans brunssilla Incontrossa, Gothia Towersissa Svenska Mässanin vieressä. Se on italialainen ravintola, ihan sika hyvää ruokaa. Edelleen iha ähky vaikka onki ilta jo, en vaa osaa syödä kohtuudella.
Svenska Mässanissa on nyt viikonloppuna MyDOG koiramessut, oli ihana nähdä ihan sikana kaikenrotusia koiria. Kävinki samalla kysymässä monelta on huomenna Chihuahuoiden ja Cavalierien näyttelyt ni meen todellaki kattoo kuha joku vaa jaksaa herää mun kans aikasin! Aattelin messujen jälkeen käydä ostaa uuden puhelimen, oon miettiny Samsung Galaxy S6 Edgeä. Onks kellää mitää hyvää tai huonoa sanottavaa? Mitä oon netistä lukenu ni aika kiva puhelin vissiin.. :) !

I had a brunch earlier today with the girls at Incontro in Gothia Towers next to Svenska Mässan. It was Italian buffet, so good food. I still feel full even though it’s evening, I just can’t control my eating haha.
This weekend there is MyDOG fair in Svenska Mässan and I really want to go there tomorrow. While we were eating there today I went to ask when is the Chihuahua and Cavalier shows tomorrow so I can go and see my favorite breeds. I hope someone will come with me, the shows start kind of early. After that I probably will go and buy a new phone, I have been thinking of buying Samsung Galaxy S6 Edge. What do you think about that? I have been reading something from the internet and it seems amazing!

DSC_0102
Tänään on satanu ihan sikana lunta, käytiin nopeesti autolla kaupassa ja oltiin sisällä max 10min, ja ku tultiin takas autolle ni oli jo paksu lumikerros taas auton päällä. Näitä kuviakin ku selasin ni kaikissa missä katoin kameraan oli lumihiutale just mun nenässä ni ei näyttäny kauheen kivalta :( Lumi on muuten jees, kuhan ei sada liikaa. Tälleen miten nyt on ni on hyvä!

It has been snowing really much today! When I was going through these pictures, all the pictures where I looked to the camera there was a snowflake on my nose so it didn’t look so funny. Or  actually it was very funny, but I don’t want to put those silly photos here haha.

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s