Heart necklace

DSC_0274

Huh, mikä kiire viikko takana! Onneks nyt on sunnuntai ja saa vaan olla. Oonki vaa maannu paikallani koko eilisen ja tän päivän, tänään käytiin tosin lenkillä koirien kanssa mistä koirat ei kauheesti nauttinu koska oli -17 astetta pakkasta. En tajuu mistä tämmönen superkylmyys tänne yhtäkkii tuli. Onneks huomenna pitäs olla jo lämpimämpi.

This week has been crazy busy at work and after work, I’m so glad it’s finally weekend. I have done absolutely nothing the whole yesterday and today. I took a walk with the dogs in the morning and they weren’t enjoying themselves that much since it was -17 degrees. I wonder from where the coldness came from, it has been so “warm” winter until today. But I guess it’s gonna be warmer again tomorrow.

DSC_0284Sain tän ihanan sydänriipuksen joululahjaksi Heidiltä, ja oon pitäny sitä jokapäivä siitälähtien. Ihan sairaan nätti, ja vaikka en yleensä pidä kullan ja hopeen yhdistämisestä ni tässä se jotenki toimii. Tossa roikkuu erikseen vielä pieni timanttisormus, joka tekee tosta erilaisen ku normaalisti ja on ihan sairaan söpö!! Heidillä on myynnissä ihan sikana ihania koruja, pitääpä pistää tilausta kohta eteenpäin en usko että jaksan ootella ens vuoden joululahjoja haha ;)

I got this beautiful heart necklace as a Christmas present from Heidi and I have been wearing it everyday since! I absolutely love it, I usually don’t like gold and silver together but in this it works. And the little gold ring makes it even more special, so damn cute! Heidi is selling so much beautiful jewelries,  I think I have to make my order soon. I don’t think I’m able to wait till next year’s xmas present haha ;)

Energetix

 

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s