Winter Wonderland

DSC_0030DSC_0015

Lunta on satanu täällä enemmän ku kuulemma kymmeneen vuoteen! Yks yö ku tää lumentulo kunnolla alko, ni seuraavana päivänä ei sit kulkenu mitkään bussit, junat eikä spårat. Lennotki oli peruttu ja koko kaupunki ihan sekasin. Ite kävelin toisesta kaupungista Göteborgiin töihin, lounasaikaan olin vasta töissä.. :’D Jotku hiihtikin tuolla koska ei ollu muita vaihtoehtoja, niiku tos ylimmässä kuvassa näkyyki jonku hiihtojäljet. Tää outfit ei tosin ollu kävelypäivänä päällä (pakko mainita ettei Mummi saa kohtausta ku näkee paljaat nilkat haha!).

We have got so much snow here in Göteborg, haven’t had this much in ten years I heard. One day when it started snowing, the whole city went crazy and there was no buses, trams or trains going. They had even cancelled all the flights. I walked from a different city to Göteborg to get to work and I was there when it was lunchtime. Some people even skied,  because there was no other options :’D

DSC_0021

Ostin nää ihanat Nike Airmax Siren kengät Sportamoresta, kävi hyvä tuuri ku sattu olee joku tarjous ni makso vaan 700kr ! Ihan sikahyvät jalassa, helppo kävellä ja kivan näkösetkin.

I bought these Nike Airmax Siren shoes from Sportamore, I was lucky ’cause they were on sale and I got them for 700kr! They are so comfortable and look good as well.

DSC_0024

Nyt alkaaki sitte plussakelit eli voi sanoo heipat lumelle ja toivottaa loskan tervetulleeksi. Onneks ens viikolle on luvassa shoppailua ja kaikkee kivaa ni ei loskat fiilistä lannista!
Ihanaa viikkoa kaikille <3

Now it’s gonna be plus degrees and that means we can say goodbye to the snow and hello to the slush. I’m glad I have lot of fun stuff planned next week so I can focus on that and not just being pissed to the weather haha.
Have a great week everyone <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s