Last weekend


Ihan sairaan kiva viikonloppu takana! Perjantaina tehtiin simpukkapastaa kotona ja mentiin ajoissa nukkumaan, lauantaina herättiin Nupun kanssa aikasin aamulla ja puin sille toppatakin ja fleecetossut jalkaan ja lähettiin riehumaan lumeen. Nuppu juoksi innoissaan lapsien rakentamissa lumilinnoissa ja hyppi hangessa ku antilooppi. Lauantai iltana menin tyttöjen kanssa ravintolaan syömään ja sen jälkeen vielä leffaan kattomaan Daddy’s home. Sunnuntaina käytiin Ikeassa ostamassa uus levee ja korkee sänky, jonka asentamiseen meniki muutama hetki. Laitettiin myös samalla taulut ja peilit vihdoin seinille ja saatiin syy siivota kellari, koska vanha sänky piti saada mahdutettua sinne. Haluttiin säästää se tulevaa vierashuonetta varten!

I had such an amazing weekend! On Friday we made musselpasta at home and went to bed early. I woke up early on Saturday and took a long walk with Nuppu. She needed to wear a winter jacket and fleece shoes because it was so much snow. She was so happy, running around like crazy! On Saturday evening I went to eat out with the girls, and after the dinner we went to see a movie called Daddy’s home. So nice and relaxing Saturday. On Sunday we went to Ikea so buy a new bed. I absolutely love it, it’s so big and high. We had to clean our cellar since we needed to fit our old bed there, we wanted to save it for our future guest room :) Got lot things done, feels good!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s