Chicken-Broccoli pasta

DSC_0002DSC_0004DSC_0005DSC_0006DSC_0008

Siis ette usko… Tää kana-parsakaali-ricotta pasta resepti oli niin hyvä, ni otin siitä teille kuvat ja päätin jakaa reseptin mut en löydä sitä reseptiä enää mistään. Oon yrittäny ettii vaikka kuinka kauan mut ei löydy. Eikä!! Noh, eikai tässä nyt jossittelu auta. Antaa kuvien tällä kertaa puhua puolestaan!
Keitin pastat ja parsakaalit yhdessä ja paistoin kanasuikaleet pannulla. Lopuks yhdistin kaikki, lisäsin mukaan paketin ricottaa, raastoin sitruunan kuorta + sitruunamehua. Mausteina tietty perus suolat ja pippurit ainakin. Joukossa oli myös raastettua parmesanjuustoa ja basilikaa.
Toivottavasti tää nyt anto jotain inspistä jollekkin haha!

You are not gonna believe this.. This chicken-broccoli-ricotta pasta recipe was so damn good so I decided to share it with you guys, but now when I started looking for the recipe I can’t find it anywhere?! Noooo!!! Well, I hope you get some understanding from the pictures.
I boiled the pasta and broccoli together and fried the chicken on a pan. I mixed everything together with some ricotta cheese, lemon, parmesan cheese, basil, salt and pepper. It was crazy good!
<3: Roosa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s