What I have been up to?

DSC_0031

Oon ollu koko viikon ees avaamatta blogia, ollu hirvein stressiviikko duunissa ikinä. Hetki viel pitäs jaksaa duunistressejä ja sit toivottavasti helpottaa. Talvi meni täällä onneks jo ohi, nyt on jo kadu kuivana ja mittari plussan puolella koko ajan, ihanaa! Aurinko paistaa niin lämpimästi, et tuntuu ku ois jo kevät!!

I haven’t even opened my blog for a week, it has been so crazy stressful week at work. It’s gonna continue being stressful for few weeks but then it gets easier I hope. The Winter is already over down here, all the streets are dry and it’s plus degrees everyday. The sun is shining and it feels like the Spring is here. I love it!!

DSC_0020

Kävin viime viikonloppuna kampaajalla värjäämässä ylikasvaneen tumman tyven vaaleeks. Laitettiin silti kyl tyveen vielä pari senttiä tummaa, ja loppu hiuksiin hopeen harmaa väri. Koko prosessissa kesti 7 tuntia (!!!!!!!!!!!!!!!!), mutta oli sen arvosta. Tykkään ihan sikana! Ens kerralla vois vetää koko tyven vaaleeks, ni ei ois aina niin iso prosessi ylläpitää. En meinaa viittis joka kuukaus viettää kokonaista työpäivää kampaajalla istuen .. :D

I was at the hairdresser last weekend and we bleached the dark parts of my hair and made it silver/gray. I sat there for 7 hours (!!!!) but it was worth it. I absolutely love it! I still wanted to keep like 2cm of my dark roots, I wasn’t ready for fully blonde yet. Maybe I will bleach it all next time, I don’t want to sit at the hairdresser for 7h every month to maintain this color I have now .. :D

DSC_0030

Nyt viikonloppuna ois luvassa parit synttärijuhlat, ja sunnuntaina chillausta ja siivousta. Ihana ottaa rauhassa ni jaksaa taas maanantaina uuteen työviikkoon. Hyvää viikonloppua kaikille <3

This weekend I have few birthday parties I’m going to, and on Sunday I’m just gonna chill. So nice to totally relax! Have a great weekend everyone <3

<3: Roosa

 

Advertisements

2 thoughts on “What I have been up to?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s