Valentine’s day

DSC_0002
Ihanaa ystävänpäivää! Meillä on ollu ihana ja rentouttava ystävänpäiväviikonloppu. Lauantaina juotiin kotona skumpat, syötiin mansikoita ja Åre suklaata. Sain myös poikaystävältä lahjaks Bossin Jour tuoksun jota oon kuolannu siitä lähtien ku se tuli, niiiin ihanan tuoksunen. Myöhemmin meillä oli pöytävaraus Manana nimiseen tapas ravintolaan, oli ihan sairaan hyvää ruokaa. Tänään sunnuntaina käytiin hakemassa leipomosta tuoreet sämpylät brunssia varten ja myöhemmin päivällä tytöt tuli meille ystävänpäivä kakulle. Eli ihan täydellinen viikonloppu takana <3

Happy Valentine’s day! We have had a lovely and relaxing Valentine’s weekend. Yesterday on Saturday we drank some sparkling, ate some strawberries and Åre chocolate at home. I also got the best Valentine’s gift ever from my boyfriend, Boss’s Jour perfume. I love it! Later on we went to eat dinner to a tapas restaurant called Manana. The food there was absolutely delicious. This morning we went to a bakery to get some fresh bread for our brunch and later on the day the girls came to our place to eat some cake with me. Perfect weekend <3

DSC_0004DSC_0012

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s