Plans for the Spring

DSC_0059

Moii! Ostin just lennot Suomeen pääsiäiseks, jes! Ihan sika ihanaa, mulla on hirvee ikävä sinne. Ku tuun Suomesta ni on tyyliin viikko ja lähetäänki jo New Yorkiin. Ollaanki saatu suunnitelmat hyvään vauhtiin, ollaan käytetty varmaan puolet työajasta vaan reissun suunnitteluun haha. Niin paljon sielä on tehtävää, nähtävää ja ostettavaa ni pitää olla tarkka suunnitelma et kerkee mahdollisimman paljon!
New Yorkin jälkeen onki Adelen keikka Tukholmassa, mieletön kevät tulossa siis. Vieläku sais ostettuu lipun Summerburstiin toukokuuks ni ois kaikki valmiina.

Hi guys! I just bought tickets to Finland for Easter! I’m soooo happy, I miss Finland so much. When I come back from there, it’s only a week till we go to New York. We have spent probably half of our time at work just to plan our trip haha. But it’s so much to see and do in New York, and only five days so we need to have a good plan so we can do as much as possible!
After New York I have Adele’s concert in Stockholm. This Spring is going to be the best ever! I’m still missing a ticket to Summerburst though, maybe I need to buy that and then I can die happy :’D

DSC_0052

Lähen huomenna töistä vähän aikasemmin, koska mun pikkuveli tulee viettää hiihtolomaansa tänne. Ihanaa viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa, mulla onki ollu kauhee ikävä. Ja mikä parasta, saan tosi tummaa reissumiestä ja ruisnachoja tuliaisina ;)

I need to leave from work little bit earlier tomorrow because I need to pick up my little brother from the airport – he is going to spend his Winter holiday week here! Yeeyy! So nice to spend some time with him, I miss him so much. And I think he will bring me some Finnish bread and sweets ;)

<3: Roosa

Advertisements

2 thoughts on “Plans for the Spring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s