Weekend with my brother

DSC_0012

Mun pikkuveli tuli tänne siis viime torstai-iltana. Perjantaina ei kauheesti keretty tekee mitään, koska olin töissä. Lauantaina käytiin vesipuistossa uiskentelemassa ja sunnuntaina heräämisen jälkeen lähettiin brunssille. Iltapäivällä käytiin vielä shoppailemassa ja hohtokeilaamassa. Illalla haettiin sushit ja katottiin leffoja! Ihan sika kiva ja rento viikonloppu siis takana ja oon päässy viettää laatuaikaa rakkaan veljen kanssa :) Huomenna se lähteekin jo kotiin Suomeen, höh. Noh, onneks meen ite sinne jo kuukauden päästä pääsiäiseks!

My little brother is here now from Finland. On Saturday we went to have fun in a water park near by, I haven’t been in a water park in ages so that was really fun. On Sunday we had a brunch together, then we went to the city to do little shopping and after that we went bowling. I though I hated bowling but it was actually really fun! In the evening we ate some sushi and watched movies. We had so nice and relaxing weekend together, too bad he is going home already tomorrow. Well, I’m going to Finland already after a month so we can hang out again!

DSC_0024DSC_0014

Meijän piti mennä shoppailee uusia vaatteita vaan veljelle eikä yhtään mulle, mut jostain syystä mun kassi oli taas ihan täynnä kaikkee. Aina jos en eti mitään ni löydän vaikka mitä, ja sitku etin jotain kivaa ni en. AINA.

We were supposed to buy new clothes only for my brother but somehow my bags were full of new stuff when we left. Everytime I’m not looking for anything I find a lot of stuff and when I need new clothes I never find anything. ALWAYS.

DSC_0022

Tää viikko onki tosi kiireinen, onneks meillä on viikonloppuna duunikavereiden kanssa juhlat ni on jotain mitä odottaa ja viikko menee nopeesti. Oispa jo lauantai, empä ookkaa ollu hetkeen juhlimassa!

I’m gonna have a busy week ahead of me, I’m so glad we have a party with my co-workers on Saturday. I hope the week will go fast, so nice to go out a little. Feels like I haven’t been anywhere in a while?!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s