Lately – Phone pics

En oo jaksanu raahata kameraa mukana niin paljoo nyt talvella, ku tuntuu et aina on pimeeta ku haluis ottaa kuvia. Nyt onneks jo maaliskuu ja kokoajan päivät pitenee, helpompi kuvailla. Elikkä saatte nyt pari puhelinkuvaa viimepäiviltä!

I haven’t had my camera with me that much during the Winter, feels like it’s dark all the time so can’t take any pictures anyway. I’m so glad it’s already March now and the days are getting longer and longer. So for now, I’m gonna share some phone pictures!

Oltiin viikonloppuna syömässä ja juhlimassa duunikavereiden kanssa. Pistin päälle mun uuden playsuitin minkä ostin Nellystä. En tajuu noita, jouduin aina ottaa ainaki yks koko liian ison ja silti se on AINA pituussuunnassa liian pieni. En tajuu, oon kuitenki vaan 170cm ni miten mua yhtään pidemmät voi pitää jumpsuitteja/playsuitteja ollenkaan? Anyway, toi on ihan sairaan ihana!!!!

We went to eat out and party a little last weekend with my co workers. I wore my new playsuit from Nelly. I don’t get those though, I always buy one size too big but still they are always too short. I’m only 170cm so I wonder if people longer than me can even wear any jumpsuits/playsuits. Anyway, I absolutely love that sequin playsuit!! 

Kävin launtaina myös kampaajalla värjäämässä tyven ja sävytettiin enemmän hopeeks/harmaaks koko hiusta taas. Vaalensin tumman tyven kokonaan nyt pois, se on niin vaikee ylläpitää ku pitäs joka kuukaus vaalentaa ylikasvanu osa, värjää uus tyvi tummaks ja sävyttää vaalennettu osa. En vaa yksinkertasesti jaksa istuu joka kuukaus 7h kampaajan penkissä haha. Tuli ihan sika ihana tukka, toivottavasti pysyy pitkään tän sävysenä!

I went to the hairdresser last Saturday and I bleached my dark roots away this time. It’s so hard to maintain that color and I don’t have time to sit 7 hours at the hairdresser every month. It’s so much easier only to bleach the roots, than bleach the overgrown dark part, color it with silver color and then put new dark color to the roots. I love my hair now when we made it more silver/grey. Let’s hope the color stays! So big thanks to my hairdresser Bambu at Hair Logic (Kyrkogatan 42). You can see her masterpieces on Instagram @salonhairlogic.

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s