The bomber

DSC_0019

Viikko on taas menny ihan sairaan nopeesti ja on taas viikonloppu. Käytiin eilen perjantaina töiden jälkeen kahvittelemassa joka vaihtuki aika pian after workiks joka venähtiki sit yli puolen yön.. Noh, ei haittaa koska oli taas ihan sairaan kivaa!! Enää ois viikko jäljellä vanhassa työpaikassa jonka jälkeen meen mini pääsiäislomalle Suomeen (JES!!<3) ja heti sen jälkeen oottaaki uudet tuulet uudessa työpaikassa. Ihan sika haikeeta, enkä todellakaan haluis lopettaa nykysessä, mutta en toisaalta malta odottaa et pääsen uuteen paikkaan ja oikeisiin töihin haha. Tuntuu et viimenen vuos on ollu tottakai työntekoa ja kehittymistä, mut aika paljon vaan nauramista ja hauskanpitämistä. Se ei varmaan oo keltään meidän toimistossa jääny epäselväks et mulla on jokapäivä töissä ihan pirun hauskaa ku nauru kuuluu varmaan Suomeen asti. Ku toinen ovi sulkeutuu ni toinen avautuu, niinhän se menee :)

This week has gone by so fast again, can’t believe it’s weekend already. Yesterday we went to have a coffee with my friend after work, but the coffee turned into wine kinda quick and after all we stayed out way too late. I didn’t even see time passing when we were having such a good time!
One more week left in my old work place, then I will go and have a little Easter vacation in Finland (YEY!!<3) and then I’m gonna start at my new job. I’m so sad about leaving my old workplace, but in the other hand I can’t wait to start the new one. Past year has been so damn fun everyday at work, I have laughed probably more than in my whole life but I think it’s good to start a “real” job finally. When one door closes, another opens, that’s how it works, right? :)

DSC_0008DSC_0013

Now I’m gonna start to get ready for the evening, have a great weekend everyone!

<3: Roosa

Advertisements

2 thoughts on “The bomber

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s