Khaki

DSC_0045
Oon elossa! Oon ollu superkiireinen, koska jouduin vaihtaa työpaikkaa ja kävin tossa välissä Suomessakin. (Suomenreissusta kerron lisää myöhemmin ja näytän kuvia!)
En oo ikinä lähteny niin haikeena mistään vanhasta työpaikasta, meinas monta kertaa kyynel vierähtää poskelle oli meinaa niin täydellinen duuni ja täydelliset työkaverit et parempaa ei saa vaikka kuinka ettis. Nyt kuitenki alotin uudet haasteet positiivisin mielin, enkä malta odottaa nähdä kuinka kivaa tästä tulee. Positiivisinta oli se, kun käytiin uuden toimiston perusjuttuja läpi ja ekana näytettiin pitkä ja hieno Fredags Fika lista, johon mutkin oli jo lisätty mitään kyselemättä. Ja siis ei todellakaan haittaa! Mietinki jo, et koska kehtaan ottaa asian esille, ei työnteko oo mitään jos ei oo perjantai herkkuja mitä odottaa.

I’m alive! I have been super busy lately since I needed to change a job and I also visited Finland On Easter. (I will share pics and tell you what happened in Finland later!)
I was so sad about quitting my old job, I absolutely loved the job and my co workers. Now I anyway started my new job and I’m really excited about that, and I can’t wait to see how much more fun it gets. The most funniest thing was when they showed me the “rules” of the office and the first thing was “Fredags Fika” list which showed who’s turn is it to bring cake/candy on every Friday. My name was on the list already, yey!! 

DSC_0037

Ihanaa et on taas lyhyt viikko, kohta onki viikonloppu taas ja aijon ottaa ihan chillisti. Ens viikolla pääsen vihdoin ja viimein New Yorkiin! Vähän jännittää et kuin käy, ostettiin lennot Brysselin kautta ja vaikuttas siltä et se kenttä on edelleen suljettu. Toivottavasti saadaan uudet liput jonkun toisen välilaskun kautta ilman mitää taistelua.
Oon oppinu niin paljon uusia juttuja viimesen parin päivän sisällä, et oon ihan superväsyny. Huomenna on taas pitkä päivä eessä ni meen nyt nukkumaan, hyvää yötä!

It’s so nice that it’s a short week again, soon it’s weekend and I will take it really chill and totally relax. Next week I will finally go to New York! I’m little nervous though, we bought the tickets through Brussels and it seems that the airport is still closed for a while. I hope we get new tickets without any problems if they don’t open the airport before next Thursday. Fingers crossed!
I have learnt so much in these past two days so I’m super tired. So I’m off to bed now, good night everyone!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s