Foggy Helsinki

DSC_0002

Nyt ois muutama kuva Helsingistä! Lauantaina oli aamusta iltaan ihan hirvee sumu ja kokeiltiin mun pikkuveljen kanssa ottaa kuvia, ja niistä tuli tosi kivoja ainaki mun mielestä. Maisemakuvat otin maanantaina ku olin matkalla lentokentälle. Ihan mieletön sää oli kyl koko viikonlopun, ei yhtää valittamista.

Here is few pictures from Helsinki. On Saturday it was really foggy the whole day and we tried to take some pictures with my little brother and I think we succeeded kind of good. The rest of the pictures I took on Monday when I was going to the airport to go home. The whole weekend there was a really good weather!

DSC_0025DSC_0014

Oli ihan sika kiva viikonloppu taas Suomessa. Näin tosi montaa kaveria ja tottakai vietin aikaa myös perheen kanssa. Mun koira Nuppu oli mun mukana Suomessa tällä kertaa ja tuntu että kaikki oli enemmän innoissaan nähdessään Nupun ku mut haha!

I had such a nice weekend in Finland! I saw a lot of my friends and spent time with my family of course. My dog Nuppu was with me in Finland this time and it felt like people were more happy to see her than me haha!

DSC_0027DSC_0016DSC_0004

On Helsinki kyllä hieno kaupunki ja ois ihana muuttaa sinne joskus takasin. Tosin jos muuttaisin, ni ois kyllä isot vaatimukset asunnon sijainnin suhteen. Ehkä joskus muutetaan Suomenlinnaan äitin naapuriin.. ;) (mamma mitäs sanot?!)

I absolutely love Helsinki and I wish I could move back there sometime. Maybe someday we will live next to my mom in Suomenlinna… ;) Would be soooo cosy!

Have a great weekend everyone <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s