New York part 1

DSC_0008

Nyt on Nykissä käyty, flunssasta ja jetlagista selvitty! Ihan sairaan kiva reissu takana tyttöjen kanssa, otin yli 300 kuvaa ni aattelin jaella näitä nyt vähän osiin ettei tuu liikaa kerralla.
Lento sinnepäin meni tosi hyvin, lennettiin siis Brysselin kautta ja oli molemmat lennot täysin ajallaan ja pidemmälle lennolle saatiin koko penkkirivi vaan itellemme eli pysty hyvin nukkuu ja ottaa chillisti. Oltiin perillä päivällä, niin kerettiin heti lähtee vähän pyörii ilman mitää päämäärää ja vahingossa löydettiin heti Rockefeller center, Times Square, Flatiron building jne.. Eli tuola oli todellaki helppo suunnistaa ilman mitään ongelmia, kertaakaan ei eksytty.

Now I’m finally back from our trip to New York. We had so much fun, and it took me couple of days to get better from a flu I got and of course the jet lag. I took over 300 pictures so I’m not gonna share them all at once. Here is some pics from the first day when we arrived at New York. We left from the hotel to explore the city a little and found Rockefeller center, Times Square, the Flatiron building… It was so easy to navigate there!

DSC_0013DSC_0116DSC_0012DSC_0011DSC_0014

Vähän sateisia nää kuvat, ekana päivänä tosiaan vähän sato mut muuten oli ihan mielettömät aurinkosäät koko reissun ajan. Vikana päivänä päästiin jopa +19 asteeseen!

The first day it was little rainy as you can see from these pictures but the rest of the trip it was amazing weather all the time! The last day it was +19 degrees, so warm.

DSC_0016DSC_0022

Times Squarea ei kyl voi edes kuvilla tarpeeks kuvailla, se oli niin ällistyttävä et se on vaa pakko nähä ite livenä. En oo ikinä nähny niin isoja valotauluja, enkä voinu kuvitellakkaan miltä ne näyttää oikeesti.

These pictures doesn’t tell how insane Times Square really was. All the billboards, lights and everything.. You just have to see it yourself!

DSC_0049DSC_0131DSC_0141DSC_0121

Meidän hotelli Hampton Inn Manhattan Chelsea oli ihan Flatiron buildingin vieressä vähän hiljasemmalla kadulla eli ihan täydellisellä paikalla. Ei kuulunu hirvee meteli yöllä ku nukuttiin, mut oltiin silti ihan holleilla. Times Squarelle käveli n. 20minuutissa ja hotellin kulmalta sai otettua metron jokasuuntaan.
Laitan myöhemmin lisää kuvia, mm. Top of the Rockista mistä oli ihan mielettömät maisemat Manhattanin ylle!

Our hotel Hampton Inn Manhattan Chelsea was right next to the Flatiron building but it was located in a quiet street so we could sleep without hearing any noises, but it was still in the middle of everything. Only 20 min walk to the Times Square, and you could take a subway to everywhere just around the corner.
I’m gonna share more pictures with you later!

<3: Roosa

Ps. Joku vanha mies pysäytti mut yhtäkkii kadulla ja sano “I love your hat, it’s so New York!!” haha ihana! Muutenki ihmiset jakeli kehuja kokoajan, esim. mun tukkaa kehuttiin joka päivä about 3 kertaa päivässä. Kaupan myyjät, randomit kaduilla, jopa lentoaseman turvatarkastaja. Ja ihan sama oliko mies vai nainen, vanha tai nuori. Voiku täälläkin ihmiset uskaltais enemmän avata suutaan. Myös minä!

Ps. Some random old man stopped me and said “I love your hat, it’s so New York!” I got so happy about that haha. It was so nice when people said nice compliments to eachother all the time. For example people said “I love your hair!” to me about 3 times a day, everyday. Men, women, young people, old people, everyone. I wish it was the same here, but it just so hard to open your mouth. And that’s sad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s