Spring outfit inspiration

Nyt kun on sää vaihtunu keväisemmäks, on valosampaa ja lämpimämpää ni tunnen olevani vähä hukassa, et mitä sitä pistäis päälle. Tänää aamulla teki mieli vaan heittää huppari ja parkatakki päälle mut niiden sijasta aloin kaivelemaan kaappeja ja löysin täysin unholaan unohtuneen kimonon viime kesältä. Tuntu oudolta laittaa päälle, mut voin kertoo et oli ihan nappivalinta tälläselle aurinkopäivälle!
Kaivelin Pinterestistä vähän inspiraatiota kevät pukeutumiseen ja päätin jakaa tännekkin, jos sielä on muita joilla on sama ongelma.

Now when it’s finally Spring and the weather has got warmer and it’s much more sunnier, I feel like I have no idea what to wear after the long and dark Winter. This morning I felt like I just wanted to put a hoodie and a winter jacket on, but instead of them I started going through my closet and found a kimono from last Summer (I have totally forgot that I even had one!) and decided to wear it. It was perfect decision for a sunny and warm Spring day!
I was going through Pinterest to get some inspiration, and decided to share something with you guys too if there is someone who is struggling with the same problem!


Farkkuhameita alko jo näkyy viime kesänä monella, ja ostin kirpparilta itelleniki tollasen missä on nappirivi edessä. En vaa jotenki pystyny laittaa sitä ikinä vielä päälle, ja tää vaati selkeesti vuoden totuttelun koska nyt en malta odottaa et saisin sen jo päälleni! Mun mielestä se sopii tosihyvin vaikka just jonkun rennon kollarin tai neuleen kanssa, kesällä sitte jotain kevyempää tottakai.
Oon myös edelleen ihan rakastunu jumpsuitteihin, mut jotenki tuntuu et niidenki yhdisteleminen on hirveen vaikeeta. Varsinki kenkiin!!! Ainoot mitä mun mielestä sopii on korkkarit, mut niitä ei jaksa arkena käyttää. Pinterestin selailu siis jatkukoon!

I started seeing denim skirts last Summer already, and I actually bough one for me too from a flea market but I just couldn’t wear it last year. I didn’t feel comfortable with it. It took me a year, because now I absolutely love it and can’t wait to wear it! I think it looks really good just with a chill sweater. Of course something else when it’s Summer.
I still absolutely love jumpsuits, but I feel like it’s so hard to combine it with anything. Especially shoes!! I feel like only high heels looks good with jumpsuits, but I don’t feel like wearing high heels at work. Have to continue checking Pinterest I guess!

 

Bomber takit on ihan lemppareita tällähetkellä, ja se ei varmaan oo jääny keltään epäselväksi haha. Tuntuu, ettei mulla muuta ookkaa päällä ku bomberi. Se sopii niin hyvin kaikkeen, rentoihin asuihin ja myös tasapainottaa hyvin hienompaa ja naisellisempaa asukokonaisuutta.
Toi vika kuva on nyt vaan random yksinäinen pooloneulekuva, joka oli pakko lisätä koska toi paita+neule+slip on yhdistelmä on vaan täydellinen!

Bomber jackets are my favorites at the moment, and I think everyone I know knows that haha. I feel like I’m not wearing anything else than my bomber. It fits so good with everything! I think it looks so good even with a classy outfit, it balances so good the feminine style.
I wanted to add that random turtlenecksweater picture as well, since I think that shirt+sweater+slip on combo is just perfect!

Have a great week everyone!

<3: Roosa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s