Top of the Rock

DSC_0099
New Yorkissa on pari eri paikkaa, jonne voit mennä kattoo mielettömii maisemii pilvenpiirtäjien ylle. Googlettelin aika paljon mikä on paras, ja Top of the Rock Rockefeller Centerissä vei kyl aika reippaasti voiton, joten päätettiin ostaa sinne liput. Kannattaa ehottomasti tehdä niiku me ja ostaa etukäteen liput ni ei tarvii jonottaa. Ostettiin viel “Sun&Stars” -liput, jotka tarkotti sitä, että pääset kaks kertaa 24h sisään sinne. Tarkotuksena siis se, että voit mennä sinne päiväsaikaan ja auringonlaskun jälkeen. Suosittelen ehottomasti tekee saman, se oli niin erilaista nähä noi maisemat auringonvalossa ja pimeessä, ku näky kaikki kaupungin valot.

There is few places in New York where you can go and see the crazy views. I Googled which is the best before we went there, and almost everyone said the best is Top of the Rock in Rockefeller Center so we decided to buy tickets to there. You should definitely buy tickets in advance like we did, so you don’t have to stay in the line. We bought these “Sun&Stars” -tickets, which means you can go up there twice in 24 hours. The point is that you see Manhattan in daylight and after the sun has set. I definitely recommend this, it was so different to see it in sunlight and when it was dark when you can see all the city lights.

DSC_0069
Otettiin ihan sikana kuvia ekalta tasolta näiden pleksien takaa, ennenku huomattiin et sinne pääee myös ylemmäs missä ei oo näitä pilaamassa maisemaa.. :D
Jotenki toi maisema on vaa nii uskomaton, et tuol ylhäällä tuntu ku ois vaa kattonu jotai isoo valokuvaa. Tosta on nähny niin paljon kuvia, ettei sitä pysty kuvittelee et se oikeesti on olemassa. Haha kuullostaa oudolta mut se vaan on!

We took so much pictures in front of these safety glasses before we noticed you can go even higher where is no glasses ruining the view.. :D
That view was so insane so when we were up there it just felt I was watching a really big picture. I have seen so much pictures of that view, so it felt so surreal to be there for real?! Sounds so weird, but that’s how we felt  haha!

DSC_0102DSC_0094DSC_0147

Sain parempia kuvia pimeellä mun puhelimen kameralla ku mun järkkärillä, en vaa näköjää osaa vieläkää käyttää sitä. Puhelimesta lisäsinki siistin kuvan mun instagramiin, jonka löytää nimellä rosbu.

I got better pictures with my phone’s camera than with my real camera when it was dark and I added one cool pic from my phone of the view to my Instagram and you can find it here rosbu.
<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s