Cherry Blossom

DSC_0009DSC_0024DSC_0069DSC_0020DSC_0073

Kirsikkapuut on vaa niin nättejä, ois ihanaa jos ne kukkis koko kesän eikä vaa hetken aikaa. Käytiin perjantaina Göteborgin yliopiston pihalla kuvailemassa noiden kirsikkapuiden luona ja sen jälkeen mentiin terassille syömään. Oli ihana istuu auringonpaisteessa ja juoruilla Jessican kanssa.
Viikonloppuna kävin myös vaatekaapit läpi ja vein kaikki talvivaatteet kellariin ja toin kesävaatteet kotiin, ja innostuin kuvailee ylimääräset vaatteet Facebook kirppiksellekkin! Nyt taas tuntuu ku ois paljon uusia vaatteita, en muistanukkaa mitä kaikkee tuolta kellarin uumenista löyty haha :)
Enää pari päivää jäljellä duunia, alotan viikonlopun vähän aikasemmin ja lähetään perjantai aamuna Tukholmaan kuuntelee Adelea ja jäädään sinne koko viikonlopuks! Ihan sika kivaa, en malttais pysyy housuissani!

Cherry trees are so damn beautiful, I wish they were blossoming the whole summer not only just a little while. On Friday we went to Göteborgs University’s yard to take these nice pictures around the trees. After that we went to a terrace to enjoy the warm sun with Jessica, was so nice to chill and catch up with my bestie.
On weekend I went through all of my clothes and took all the winter clothes down to the cellar and brought my summer clothes back. Feels like I have so much new clothes again haha I wish it gets warmer so I can start wearing them all.
Only few days left before I start my early weekend and travel to Stockholm to see Adele! We are gonna stay there the whole weekend, I’m so excited it’s gonna be so much fun!

<3: Roosa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s