Times Square & Brooklyn Bridge

DSC_0167DSC_0151DSC_0166

Siis mä en kestä, näitä Times Square kuvii katellessa tuli kyl iha hirvee kaipuu New Yorkiin! Niinku näkyy ni jengii on ihan sikana, mut se vaan kuulu tohon ni ei haitannu missään vaiheessa. Siis toi on vaa niin älytön pimeellä, ettei sitä voi sanoilla tai kuvilla tarpeeks kuvailla.
Noh antaa näiden kuvien puhua puolestaan!

After seeing these Times Square pictures again I started missing New York so much! It was so crazy when it was dark, all the billboards and everything. So much people as you can see, but it didn’t bother me since that is the thing in New York, so much people everywhere.
Well, I let the pictures do the talk. 

DSC_0234DSC_0264DSC_0298
Käveltiin Manhattanilta Brooklyn Bridgen läpi Brooklyniin, ja okei, sielä oli niin paljon jengii et meinas vähän ehkä alkaa jopa ärsyttää. Ei saanu otettua kunnolla kuvia ku kokoajan joku tiellä. Mut suosittelen silti ehottomasti kävelee koko sillan läpi, Brooklynistä pääsee sit metrolla nopsaa takasin ja näkee Manhattanin veden toiselta puolelta. Ens kerralla haluun nähä senki pimeellä, tällä kertaa ei aika riittäny siihen. Ompahan jotain enski kertaan!

We walked from Manhattan to Brooklyn through Brooklyn Bridge. There was so much people that it almost started to annoy me, I couldn’t really take photos since there was all the time someone on the way or pushing you. But still I totally recommend to walk the whole bridge, you can get back so fast with a subway from Brooklyn to Manhattan. Plus, you can see the Manhattan skyline! Next time I definitely want to see that when it’s dark, this time we didn’t have enough time for that. Well, something to do when I go back ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s