Happy birthday to my blog!

Se ois nyt 1v. blogisynttärit! Tai itseasiassa oli jo muutama päivä sitten, mut olin viikonlopun Tukholmassa ni en voinu kirjotella. Olisin voinu tietty tänki muistaa etukäteen mut en haha.
Selailin vanhoja kuvia tän kunniaks, niin paljon on kerenny vuodessa kertyy muistoja! Kesältä ehdottomasti eniten, sillon on aina inspiraatio ihan huipussaan ja tuntuu et aikaa on vaikka mihin. Nyt on koko kesä onneks vielä edessä ja kaikkee ihanaa tiedossa.

It’s my blog’s one year birthday! Or actually it was few days ago, but I was in Stockholm last weekend so I couldn’t write anything. I could have done it before I left, but of course I forgot the whole thing :(
I was going through some old pics, so many pictures and memories from the past year! Most of them are from the summer, then I always have the most inspiration and I feel like it’s so much time to do stuff. So nice that the summer is almost here.

Kesää, terassilla istumista, mansikoita, smoothieita, rannalla makoiluu ja auringosta nauttimista :)

Summer, terraces, strawberries, smoothies, beaches and the sun :)

Uusvuos, ystävänpäivä, talvireissu Egyptissä, syksy <3

New Year, Valentine’s day, Winter trip to Egypt, Autumn <3

 

Toivottavasti on monta vuotta edessä vielä bloggailun parissa, on tää vaa niin kivaa! Pääsee jakaa kuvia ja ajatuksia, kirjottaa hauskoja muistoja ylös ja toteuttaa itseään. Kiva ku jaksatte olla mukana <3

I hope my blog has many many years still ahead, I like it so much! It gives me the opportunity to share my pictures and thoughts, write down my memories and express myself. Thanks for being there with me <3

<3: Roosa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s