New York Snapshots

DSC_0186DSC_0327DSC_0188DSC_0324DSC_0177DSC_0171DSC_0185

Nää kuvat on varmaan mun lempparikuvat koko blogivuotena! Näistä huokuu se täydellinen New York fiilis, mikä sielä oli.
En ookkaa kertonu meijän paluumatkasta, mikä ei mennykkää ihan putkeen. Meijän oli siis tarkotus lentää New Yorkista Brysseliin, ja sieltä lyhyellä vaihdolla kotiin Göteborgiin ja koko matkan kokonaisaika piti olla n. 10-11h. Menomatkalla Brysselissä kaikki suju paremmin ku hyvin, ei ois ikinä huomannu et sielä oli muutama viikko sit tapahtunu järkyttäviä ja ollu hirvee kaaos (joka oli muuten ihan hirveetä, kaikki kunnioitus pommi-iskuissa menehtyneille heidän läheisilleen). Takasin tullessa, tultiin lentokoneesta ulos ja näin samantien taulun jossa luki, että meidän lento Göteborgiin on peruttu. Meidän piti lähteä pois koko lentoasemalta, päästiin takasin suljetun parkkihallin läpi ja tottakai poliisien syynin ja turvatarkasuksen läpi. Lähtöaula oli iso teltta, jonne oli raahattu heiluvat pöydät ja vanhat tietokoneet. Odotettiin yli kolme tuntia jonossa, missä ihmiset sai uudet matkaliput. Kaikki Brussel Airlinesin lennot oli siis siltä aamulta peruttu, eli sielä oli minä, Noora ja muutama muu. Loppujen lopuks saatiin uudet liput Helsingin kautta kotiin, harmi vaan että vaihto Helsingissä oli vaan 20min eikä kerenny pyytää ketään kahvittelee. Suklaata kerettiin ostaa onneks! Joka tapauksessa Brysselin lentokentn lähtöaula oli ihan hirveen näkönen, ja siellä kyllä näky se kauheus mitä oli tapahtunu. En vaa voi käsittää, miten kukaan ihminen voi tehä tollasta.
Joka tapauksessa, hauskaa viikkoa kaikille :) !

I think these pictures are my all time favorites! You can really get the New York -feeling from these.
I don’t think I have told you about our trip home from New York couple of weeks ago? We were supposed to flight from New York to Brussels, and from Brussels to Gothenburg. When we flew to New York through Brussels, everything worked perfectly and you couldn’t see or feel that just a few weeks ago something really terrible happened in there (all the respect to people who died and their families). When we came out of our plane from New York, I saw from a screen that our flight to Gothenburg was cancelled. We needed to get out from the airport and get back in through all the polices and security checks. Then we needed to stay in a line for over 3 hours to get new tickets. All the Brussels airline’s flights were cancelled that morning, so you can probably imagine how many people it was in there. Finally we got new tickets to Helsinki, and then to Gothenburg. Too bad we only had like 20 minutes time in Helsinki airport, so didn’t have time to meet up with anyone :( At least I bought some Finnish chocolate! Anyway the departure hall of Brussels’s airport looked terrible and you could really see and feel all the horror what has happened in there just a little time ago. I can’t understand how someone can do something like that..
Well anyways, have a happy week everyone :) ! 

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s