Stockholm

DSC_0020DSC_0009DSC_0019DSC_0010

Hei ihanat! Ette usko kuinka paljon mulla on ollu duunia ja duunistressiä vaikka kertoisin, joka ilta oon ihan poikki enkä oo avannu konetta yli viikkoon. Paitsi töissä, ja sielä ei kerkee muuta tekee ku työjuttuja.
Vapuks kerkesin kuitenkin lähtee käymään Tukholmassa Jessican kanssa, ja olin “järkyttyny” siitä kuinka paljon sielä oli suomalaisia! Kaduilla kuuli tyyliin joka kolmannen puhuvan suomea, ja Adelen keikalla (joka oli muuten ihan älytön!!) noin joka toinen oli suomalainen. Varsinki anniskelualueella, en tainnu nähdä sielä yhtäkää ruotsalaista haha! Göteborgissa kuulee sattumalta vaan tyyliin kerran kuussa suomenkieltä, jos sillonkaan. Mikä on hyvä, ni voi suht rauhassa jauhaa suomeks ilman et tarvii miettiä et mitähä muutki ajattelee haha!
Oon perjantaihin asti normaalisti töissä ja sit lauantaina aikasin aamulla lähen työmatkalle Itävaltaan, eli ei hirveesti oo tiedossa vapaapäiviä. “Työntekeminen” Alpeilla on tosin vähän eri ku toimistossa nököttäminen, joten ei haittaa ;)
Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

Hey guys! You won’t believe how much I have been working and how much work stress I have had even if I told you. I haven’t opened my laptop in a week, so tired every day.
First weekend of May I had time to go to Stockholm though, and I was “shocked” how much Finnish people there was! Felt like every third person was talking Finnish. At Adele’s concert (which was amazing btw!!) every other must have been Finnish. At least where the sold alcohol, only Finnish people there haha! In Göteborg, you almost never hear Finnish, maybe once a month or something. Which is a good thing, you can talk trash without being afraid that many people understands haha.
I’m gonna work normally until Friday, right on Saturday morning I will leave to a work trip to Austria, so there is not gonna be any free days anytime soon. “Working” at Alps is little different than sitting in the office though, so I don’t complain ;)
Have a great Wednesday you all <3

<3: Roosa

Advertisements

2 thoughts on “Stockholm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s