5th Ave.

DSC_0390DSC_0382DSC_0392Jaksakaa vielä vähän New York kuvia ja juttuja! En vaan saa näistä tarpeekseni, toivottavasti ette tekään.
Tarkkasilmäset Sinkkuelämää fanit varmaan tunnistaa missä nää kuvat on otettu? Ihan sattumalta (…haha) törmättiin Carrien ja Mr. Bigin 5th Avenuen kämpän alaoveen ja käskin tottakai Nooran ja Hannan ottaa paljon kuvia. Toivottavasti tytöillä ei menny hermo, ku oli pakko pysähtyy jokaselle Sinkkuelämää ja Gossip Girl kuvauspaikalle, sori! En tiiä mitä tuola oven takana on oikeesti, asuntoja vai hotelli vai mitä, mut rikkaan näkösiä mummeleita sieltä tuli odottamaan kyytejään. Ehkä joskus mäki oon sellanen mummo.. :)
Huomatkaa muuten miten narsissit kukki jo kuukaus sitten! Tää päivä oli sellanen, et lähin aamulla kylmissäni turkki päällä ulos ja iltapäivällä oliki sit yhtäkkii +26 astetta. New Yorkissa sää voi olla_mitä vaan_.
Ihanaa viikonloppua teille <3

If you are done seeing my New York pictures, press the red cross! Or I guess it’s too late now, sorry :) I just can’t get enough of these.
True Sex and the City -fans can probably notice where we have taken these pictures? We accidentally (…haha) run into Carrie’s and Mr. Big’s 5th Avenue apartment’s down door, and of course I forced Noora and Hanna to take a lot of pictures. I hope they didn’t get annoyed since I made them go to see all the Sex and the City and Gossip Girl locations, sorry!
I don’t know what is behind that door for real, apartments or hotel or what, but all the old ladies who came out looked really rich and fancy. Maybe one day I will be that kind of old lady, living in Manhattan with my Mr. Big ;)
This day’s weather was so weird, I left in the morning with my winter fur coat and in the afternoon out of the sudden it was +26 degrees and I felt SO warm with my jeans and long sleeve shirt. In New York, the weather can be what ever!
Have a great weekend <3

xoxo, Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s