Stockholm pics

DSC_0068DSC_0075DSC_0069DSC_0087DSC_0079DSC_0098

Vappu Tukholmassa, tai ylipäänsä Ruotsissa ei oo mitään verrattuna Suomen meininkeihin. Ei kukaan ees muista, että on vappu, eikä kukaan sitä juhli. Viimevuonna se viel ärsytti, mut nyt on jo tottunu ja tuntuu jopa et parempi näin. Eipähän tarvi stressata!
Ja pakko spekuloida vähän säätä, onks aina toukokuussa ollu näin lämmin? +26 astetta, eikä oo ees toukokuun puolväli. Ihan mahtavaa, toivottavasti pysyy tälläsenä. Summerburstit on toukokuun vika viikonloppu, enkä millään jaksais jos sillon just sataa ja on kylmä. Toivotaan parasta!

Celebrating Mayday, “Valborg”, in Sweden and Finland is so different, in Sweden no one even remembers it and in Finland everyone waits that day months before. It feels weird, ’cause usually everything is so similar between Finland and Sweden. Last year I was annoyed because I wanted to celebrate Mayday but no one else did. This year I felt it’s easier and nicer like this, at least I don’t need to stress about it haha. And I can always go to Finland if I feel like celebrating ;)
Have to talk a little about the weather, has it always been this warm on May?! +26 degrees and it’s not even the end of May yet. Soooo nice, I hope it stays like this.
Summerburst is on the last weekend of May, I really hope it’s not raining and cold then (what it probably is). Let’s hope for the best!

 

<3: Roosa

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s