Last weekend

Ihana rentouttava viikonloppu takana! Perjantaina oltiin duunikavereiden kanssa after workillä, ja mun illan kruunas Miriam Bryantin tapaaminen Yaki-Dassa. Kaikkein parasta siinä oli se, että hän puhu suomea enkä ollu ollu tästä tietonen?! NIIN cool nainen!
Lauantaina käytiin Plantagenissa, ja istutettiin yrttejä ja uus paprikapuu meidän parvekkeelle. Grillailtiin myös ekaa kertaa tänä kesänä, ja vaikka tuntu et siinä kesti taas koko päivä mut oli se ruoka sen odottelun arvosta :) Koirat nauttii lämpimistä säistä, ja niin mäkin. Toivottavasti tänne ei tuu yhtäkkiä niin kylmä mitä sinne Suomeen on tullut. Katoin et sielä oli viikonloppuna +10 ?! Hrr!!
Ihanaa viikkoa sinne jokatapauksessa! <3

I had so nice and relaxing weekend! On Friday we had little after work with my co workers, and the best thing ever was to meet Miriam Bryant at Yaki-Da later that night. And what made it even better was that she spoke Finnish and I didn’t even know that?! She is so cool!
On Saturday we went to Plantagen to buy some herbs and a new paprika tree. We even did some grill food for the first time in this Summer and even it took so long it was sooo worth it. The dogs are enjoying the warm weather and so am I. I hope it doesn’t get that cold in here like it has been in Finland past few days, I saw it was like 10 degrees now on the weekend?! Hrr!
Have a greeeeeeeat week everyone!! <3

13396757_10154107607831236_1307387635_o

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s