Helsinki, I’m coming!

13441760_10154131781291236_1453508115_o13441733_10154131781096236_2000601184_o13461098_10154131781156236_1184208373_o

Moii!!
Viime viikonloppuna oli ihana kesäsää taas, ja launtaina olin Kullavikissä Jessican luona hengailemassa auringossa, ja illalla menin Slottsskogenin puistoon mun vanhan työpaikan kesäjuhliin. Oli ihan 5/5 viikonloppu kaikin puolin!
Tällä viikolla olis ”uuden” työpaikan kesäjuhlat, ja otin pari ylimäärästä vapaapäivää töistä ja lähen perjantai aamuna arvatkaa minne… SUOMEEN! En malta odottaa, tuli hirvee Suomi ikävä yhtäkkiä ja oli pakko ostaa extempore liput sinne. Oon Suomessa maanantaihin iltaan asti. Liian vähän aikaa taas tehdä ja nähdä kaikkia, mutta elokuussa tuun sitte paremmalla ajalla ku on parin viikon kesäloma. Mulla on puhelimen muistiossa pitkä lista taas asioita ja paikkoja mitä pitää ostaa ja missä pitää käydä, kiireinen viikonloppu siis tulossa taas.

Well hello!
Last weekend we had such a nice summer weather again, and on Saturday I spent my day in Kullavik with Jessica. In the evening I went to Slottsskogen where my old workplace hosted a little summer party. The weekend was so perfect 5/5!
This week I have a summer party at my “new” work, I also took few extra days off and guess where I am heading… to Finland! I can’t wait, I started missing Finland so much so I decided to buy tickets for the weekend. I’m flying there on Friday morning and coming back on Monday evening. Feels like it’s too little time AGAIN to see and do everything I want, but I will be back on August when I have my summer holiday so then I’ll stay longer. I have a long list in my phone’s notes about everything I need to buy and where I need to go haha, so gonna be a busy weekend!

SEE YOU SOON FINLAND !

<3:Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s