Helsinki

DSC_0019DSC_0031DSC_0012DSC_0005DSC_0011DSC_0051DSC_0054

Olin viime perjantaista maanantaihin Helsingissä käymässä, ja aika meni taas niin nopeesti! Kesäinen Helsinki on vaan niin ihana, etten ois millään halunnu lähtee takasin tänne. Perjantaina kierreltiin terasseja kavereiden kanssa, lauantaina oli 50-vuotis juhlat Suomenlinnassa, jossa hurahtiki koko päivä. Sunnuntaina ja maanantaina pyörin vaa ympäri ämpäri ja nautin kesäsäästä rakkaiden ihmisten kanssa. Tosi onnistunu viikonloppu takana siis, enkä millään malttais odottaa elokuuhun että pääsen taas.
Tänään alko Juhannus, ja mennään kohta mun Ruotsiperheen luo syömään ja juhlimaan Juhannusta. Huomenna suunnataan Jessican kanssa Halmstadin Tylösandiin, ollaan ostettu hotellihuone rannalta ja meillä on varattuna spat, illalliset ja kaikki. Ihan mieletön Juhannus tulossa siis (vaikka en päässykkää Himokselle tai mihinkään muihinkaan Suomen kesäfestareille).
Ihanaa Juhannusta kaikille! <3

I was in Finland last weekend, time went so fast again. I love Helsinki in the summertime (other times as well of course), and I didn’t really wanna come back here at all. The whole weekend I went around the city and enjoyed the summer weather and met a lot of my friends and family of course. The weekend was absolutely perfect and I can’t wait to get back there on August. 
Now it’s Midsummer, today I’m going to celebrate it with my Swedishfamily with some nice Midsummer food and stuff. Tomorrow we are going to Halmstad with Jessica, we have booked a nice hotel room from the beach, we are going to a spa, have dinner and everything. This weekend is gonna be awesome as well, even though I didn’t have time to go to the Midsummer festivals in Finland… :)
Have a greeeeeaaaaaat Midsummer you all! <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s