My Midsummer this year

DSC_0004DSC_0013DSC_0014DSC_0022DSC_0024

Juhannus on nyt takana ja arki taas alkanu. Enää tasan kuukaus ni alkaaki pieni kesäloma huh! Juhannusaatto eli perjantai vietettiin vaan täällä perheen ja sukulaisten kanssa hyvän ruuan ja juoman (snapsien!) parissa. Oli ihan täydellinen juhannusaatto, ja siitä seuraavana päivänä lähettiin Jessican kanssa Halmstadin Tylösandiin. Meillä oli iso hotellihuone ja illalliset varattuna. Hotellissa oli myös spa jonne päästiin lillumaan lauantaina ja sunnuntaina. Loppuviikonloppukin suju siis ihan täydellisissä tunnelmissa, ei vois parempaa Juhannusta toivoa!
Heinäkuusateet on jo alkanut täällä, mut ei se mitään, kukkiipahan kukat sit elokuussa sopivasti mun loman aikaan ;) Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Midsummer is over and everything is back to normal, but gladly it’s only a month and I have my little summer vacation! Midsummer Friday we spent with the family and relatives, had some nice food and drinks. It was absolutely a perfect day! The next day on Saturday we drove to Halmstad with Jessica, we had booked a nice big hotel room and a dinner. The hotel had a spa where we spend half day on Saturday and the whole Sunday morning haha. So the end of the Midsummer weekend was perfect as well, I couldn’t wish for better.
Typical rainy season (always in July!?) has started here in Gothenburg as usual, but it’s ok! At least the flowers will be blooming on August when I have my vacation ;) Have a great rest of the week you all!

<3: Roosa

Advertisements

2 thoughts on “My Midsummer this year

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s