Borås

DSC_0025

DSC_0028

DSC_0050

DSC_0026

DSC_0056

DSC_0031

DSC_0033

DSC_0058

DSC_0061

Lähettiin viime lauantaina ajelee Jessican kans Boråsiin, minne ajaa täältä Göteborgista siis n. 45min. Mun rallikuskitaidoilla n. 30min. Anyway, mentiin sinne alun perin Nelly.comin Outletin takia, joka on auki aina kesäisin. Oli tällä kertaa aika floppi, ei ostettu varmaan mitään Nellyltä, mutta muista outleteista kyllä, onneks ees jotain! Käytiin pyörii myös vähän keskustassa ja oltais haluttu mennä Suomikauppaan, mutta se oli menny lauantaina kiinni jo klo 13.. :| Onneks mun pikkuveli tulee käymään huomenna, niin saa taas vähän Suomijuttuja! Tällä kertaa oli tilauksessa mm. kipparijuustoa haha, en saa sitä mielestäni pois ku sen olemassaolon yhtäkkii taas muistin. JA salmiakkisuffeleita löysin jostain nettisivuilta, mitä?! Pakko saada!
Viikonloppuna siis veljen kanssa chillailua tiedossa, ihanaa! Kivaa viikonloppua kaikille <3

We drove to Borås last Saturday with Jessica, it takes like 45mins to drive there from Göteborg (with my driving skills 30min hahah).  We got the idea to go there because they have Nelly.com’s outlet there every summer. It was kind of bad though, nothing to buy. Gladly they had other outlets there as well so we found some good things! We went to eat lunch in the city, and the city was so cosy but sooo small. They have this Finnish shop there full with Finnish products, but they closed already at 13 o’clock on Saturdays :( . It’s good that my little brother is gonna visit me tomorrow so he will bring me everything I need! I always get these cravings when I remember something good you can only buy in Finland and then I can’t get it out of my head :’D. This weekend is gonna be only chilling with my brother, so nice! Have a great weekend everyone <3

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s