Bon Voyage

DSC_0014DSC_0002

Nää kuvat otettiin jokunen hetki sitten ku käytiin hakemassa viikonloppu hampparit Holy Cown Burgerssista Lisebergin vierestä, ja oli ihan sairaan hyvää 5/5 !!
Nyt on viimenen viikko käynnissä ennenku mun loma alkaa, ja viimenen viikko siis kun saa nauttia siitä, että kaikki muut on lomalla. Tää on ollu ihan täydellistä ku aamusin saa ihan rauhassa pyöräillä tai istua bussissa ja toimistollakaan ku ehkä 2% ihmisiä siitä mitä normaalisti. On se kivaa sillonki ku on vilskettä, mut hyvää vaihteluu tää ;)
Tänään mennään kavereiden kanssa Lisebergiin ja pelataan “5-kamp”, eli pelataan niitä pelejä sielä ja pistetään pisteet ylös jne. Ja päästään johki laitteisiinkin, ihan täydellistä! Tottakai unohdin kameran kotiin tänään, pitää siis pärjätä puhelimen kameralla. Viikonloppuna ois luvassa vähän afterworkkia perjantaina ja muuten vaan chillailua ennenku lähen tiistaina Suomeen!! Sinne onki koko viikko täyteen jo suunniteltu niinku aina :D
Kivaa loppuviikkoa <3

I took these pics some time ago when we went to pick up some burgers from Holy Cow Burgers near to Liseberg. It was SO damn good 5/5!
Now it’s the last week before my vacation starts, and the last week I can enjoy all the others being on a vacation instead. So nice in the morning when you can come to work with a bike or a buss all by yourself with no one around. And there is like no one at the office either. Of course it’s also nice when everyone is around and it’s a lot going on, but this is also nice for a change ;)
Today we will go to Liseberg with my friends and play “5-kamp”. So we play those games they have there and write the points down and see whos the winner. Gonna be so much fun! Of course I forgot my camera today, have to survive with my phone’s camera then.
In the weekend I will have some afterwork with my friends on Friday and otherwise it’s going to be just chilling and relaxing before I head to Finland on Tuesday. Finally! I have my week in Finland already fully booked, as always :D 
Have a great rest of the week<3

//Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s