Sunset in Helsinki

DSC_0270DSC_0294DSC_0261DSC_0265DSC_0278

Nää kuvat otettu auringonlaskun aikaan Suomenlinnasta mun äidin kodin läheltä. Noihin maisemiin ei koskaan vaan kyllästy, joka aamu jaksaa lähtee lenkille kiertää saarta ja illalla ihailee auringonlaskua. Laitan myöhemmin vielä paljon kuvia Suomesta, Virosta ja vähän on kerenny kertyy kuvia jo täältä Ruotsistakin tässä mun blogikesäloman aikana ;) Tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan, on jo niin ikävä noihin maisemiin!

These pictures were taken in Suomenlinna, close to my mom’s home. I never get tired to these views, it’s so cool that you can see the city of Helsinki from the island. Every morning I felt for going for a long walk or run around the island, and in the evening as well when the sun was setting. Later I will post more pics of Finland, Estonia and even from Sweden, since I have got a lot of pictures during my little summer holiday ;) This time I let the pictures talk for themselves!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s