Back to the office

DSC_0396DSC_0377DSC_0401
Arki on alkanu yllättävän hyvin, äkkiä tottunu taas normaaliin rytmiin. Ainoo ärsyttävä asia on, ettei kerkee tehä yhtään mitään! Viikonloppuna sit pää kolmantenajalkana siivoo ja hoitaa kaikki muut pakolliset. Syksyn tulossakaan ei ahista muu ku pimeys, kesäloman jälkeen oli järkyttävää herää aamu viideltä ku oliki yhtäkkii niin pimeetä, ku ennen lomaa oli aurinko jo noussu niinki aikasin. Mut ihan sikakivaa päästä pukemaan syysvaatteita taas päälle, inspiraatio tosin ihan hukassa. Oon pyöriny jonkun verran kaupoissa kattomassa syysmallistoja, muttei ihan hirveesti oo kyl inspiroinu.. Pinterestiä siis vaan selaileen, ehkä jopa kasaan tänne teille syysvaate –kollaasin ;)
Viikonloppuna “juhlittiin” mun rakkaan kaverin Eilan läksiäisiä, en kestä ku kaikki kaverit muuttaa täältä joko Suomeen tai jonnekki muualle kokoajan :'( Kai tähän joskus tottuu!

I’m back at work again after my summer vacation and it has started kind of good. Only annoying thing is that I feel like I have no time to do anything since I’m always working haha. It’s kind of nice that Autumn is coming again, I can’t wait to start wearing all the Autumn clothes! Even though I have no inspiration at all, I’ve been trying to go through all the clothing stores but it hasn’t helped :( Only thing I hate about Autumn and Winter is the darkness! I was shocked when I woke up at 5 in the morning after my vacation cause it was so DARK.
Last weekend we had this going away “party” for my good friend since she is moving back to Finland. It sucks that all the time my friends are moving either to Finland or somewhere else. Maybe someday I’ll get used to it.

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s