Tallinn

DSC_0064DSC_0060DSC_0009DSC_0015DSC_0056DSC_0063DSC_0016DSC_0057DSC_0076DSC_0069

Käytiin Tallinnassa Mummin ja pikkuveljen kanssa ku olin käymässä Suomessa. En oo pitkään aikaan käyny sielä, ni oli kyl tosi kivaa! Ja muutenki meni ihan nappiin koko päivä, oli hyvää ruokaa ja sitäki parempaa seuraa. Kiitos vielä Mummille koko reissusta  <3
Ja nyt on taas maanantai, rentouttavan viikonlopun jälkeen jaksaa hyvin alottaa uuden viikon.  Varsinkin ku ens viikonloppuna on tiedossa taas kivoja suunnitelmia! Nyt viikonloppuna ei tehty mitään kummallista, pestiin pyykkiä, syötiin hyvin ja katottiin Orange is the new blackiä.. :D Ens viikonloppuna on mun kaverin synttärit ja tuparit ni pääsee vähä juhlimaan, jes!  Siivosin viikonloppuna vaatekaapinki taas ja heitin surutta kaikki vaatteet pois mitä en oo käyttäny hetkeen. Nyt on taas tilaa uusille ;)

We travelled to Tallinn with my grandmom and my little brother when I was in Finland few weeks ago. I haven’t been there in awhile, so it was really nice to go there. The whole day was perfect, so thank you dear grandmom for taking me there <3
Now it’s Monday again, after a really relaxing weekend it’s nice to start the new week. Especially when we have so nice plans for next weekend! This weekend I didn’t do much, only chilling, doing some laundry, and watching a lot of Orange is the new black .. :D Next weekend I have my friend’s birthday and housewarming party, something to look forward to ;) This weekend I also cleaned my wardrobe and threw all the clothes away I haven’t been using in a while. Now there is a lot of space for new ones ;)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s