What’s happening

dsc_0011dsc_0006dsc_0021
Moi rakkaat! On taas kerenny niin paljon tapahtuu etten tiiä mistä aloittaisin. Oon niin very busy koko ajan etten kerkee kissaa sanoo. Viikko sit oltiin syömässä suht uudessa aasialaistyyppisessä ravintolassa nimeltään OGBG. Odotukset oli korkeella ja ravintola vaikutti tosi lupaavalta mut ruoka ja drinkit oli kyl aika kuraa. Tai aika paljonki, eli älkää menkö sinne. Välillä vähä muutaki ku vaa suosituksia ja kaiken kehumista! :D  Käytiin myös kavereiden kanssa kattomassa uus Bridget Jones leffa, joka oli hämmentävällä tavalla tosi hyvä. Oli niin outoo ku kaikki näyttelijät oli niin vanhoja ja erilaisia, mut silti koko leffa oli tosi Bridgetmäinen. Ei kannata odottaa mitää mestariteosta, mut nauraa sai ainaki vedet silmissä.
Huomenna mennään mun poikaystävän kanssa juhlistaa meidän vuosipäivää Säröhus spahotelliin, mistä ollaan varattu sviitti, jossa on oma jacuzzi, merinäköalat ja kaikki. Ihana päästä rentoutuu ja viettää laatuaikaa ihan vaan kaksin. Ei koiria, ei tiskaamista, ei ruuanlaittoa eikä mitään velvollisuuksia, ah! Huomenna myös mun rakas kaveri tulee Berliinistä käymään Ruotsissa viikonlopuks enkä malta odottaa et pääsee vaihtaa kuulumiset! Marianna on samanlainen kovaääninen kälättäjä ku mä, saadaan varmaan taas vihaset katseet jokaiselta meijän lähelle joutuvalta ihmiseltä… :D

Hello all! It has been so much going on so I don’t even know where to begin. I’ve been so busy (as always :D).. A week ago we went to eat to this kind of new Asian restaurant called OGBG. I had really high expectations but the food wasn’t so good I would have expected. I also went to see this new Bridget Jones movie with my friends this week. It was weird but really good. It was weird that all the actors were so old and different but still the movie was really much like all the Bridget Jones movies are (and I love them!). 
Tomorrow we will go and celebrate our anniversary with my boyfriend to a Säröhus spa hotel and we have booked a suite with a Jacuzzi and sea view. So nice to spend some time just two of us, without the dogs or any responsibilities. Also my good friend will come to visit Sweden tomorrow from Berlin, can’t wait to catch up with her. She is as loud as I am so I believe you can here us catching up all the way to Finland from here. 

Have a great weekend!!

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s