Autumn running

Untitled #2
Oon (kiitos luojalle) hurahtanu taas lenkkeilyyn, ja tällä kertaa tätä on jatkunu säännöllisesti yllättävän kauan! Varmaan yli 2 kuukautta oon jo jaksanu käydä juoksemassa n. 4krt viikossa. Kesän lopussa juoksun harrastaminen oli huomattavasti helpompaa, kun oli perjaatteessa ihan sama mitkä shortsit ja paidan kiskasee päälle kuhan on hyvät kengät. Nyt ilmojen kylmetessä on ulkona lenkkeily tuonu omat haasteensa, ku pitää joka ilta käydä säätiedotukset tarkkaan läpi ja suunnitella seuraavan aamun varustus. Löysin H&M:ltä talvijuoksutrikoot, jotka otin kokeiluun aika ennakkoluulosesti. Trikoot ylitti odotukset ku tänään +5 lämpöasteessa aamulla painelin menemään ja heti pienen alkulämpän jälkeen mulla oli oikeesti KUUMA jaloista. Eli todellakin suosittelen, on varmaan ihan täydelliset pikkupakkasilla. On meinaa vähän mukavampi ja helpompi näin, ku se et änkee monet tiukat kerrastot päällekkäin.
Oon ajatellu, et pitäskö repästä ja osallistua ens kevään Göteborgs Varvettiin, joka on siis puolimaratoni. Toisaalta, meinasin kuolla viikonloppuna ku juoksin 10km ja vannoin koko matkan ajan etten ikinä tee tätä enää. Jos sais jonkun kaverin joka innostuis kans, anyone? Suomalaisetki kaverit otetaan huomioon, tervetuloa tänne vaan ;)

I have fallen in love with running again, and I hope it lasts. It gets more difficult now when it’s Autumn, cause you have to plan so much before you step outside. I bought really good winter running leggings from H&M though, what makes my life SO much easier. I have been thinking about participating to Göteborg’s Varvet, which is a half marathon. But I don’t know.. Last weekend when I ran 10km I said I’ll never do this again. Maybe if I get a friend with me, anyone? ;)

<3: Roosa

Advertisements

2 thoughts on “Autumn running

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s