Our anniversary

dsc_0006dsc_0003dsc_0017dsc_0027dsc_0020dsc_0023dsc_0028
Hups, jopas on tullu pitkä tauko päivittelystä. Oon ollu kipeenä tän viikon, mutta nyt oon jo terve ja toivottavasti pysynkin terveenä, koska ylihuomenna lähen työmatkalle Suomeen.
Kuvat on otettu meijän vuosipäiväviikonlopulta muutama viikko sitten. Oltiin Särössä Säröhusissa rentoutumassa, meillä oli sviitti omalla porealtaalla ja pakettiin kuulu myös spa osastot ja 3-ruokalajin illallinen. Oli paras viikonloppu varmaan koko vuotena, hotelli ja hotellin sijainti oli ihan 5/5! Kävin aamulla aamulenkillä sellasen ihanan rantapromenad lenkin, oisin voinu juosta sitä ees taas vaikka koko päivän. Ja tottakai viikonlopun kruunas se, että sain viettää sen mun rakkaan poikaystävän kanssa <3

Oh, it has been awhile since I posted the last time. Thanks to my friend Rebecka who reminded to write and keep her updated haha! <3 I’ve been sick on this week but now I’m already feeling better and I hope it stays like this since I’m going to Finland the day after tomorrow.
These pictures were taken few weeks ago from our anniversary weekend what we celebrated at Säröhus in Särö. We had a suite with own jacuzzi, and the package included spa and 3-course dinner. The hotel and everything was perfect 5/5! I took a morning run on the beach and the views were so pretty I could have run back and forward the whole day. And the weekend wouldn’t have been perfect without my perfect boyfriend <3

Later I will post some Autumn pics of me and my dogs we took today :) Have a great Sunday!

<3:Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s