Grateful for…

fffff

Törmäsin tähän kuvaan eilen Instagramissa ja jotenki tää kolahti! Harvoin sitä tulee oikeesti miettittyä, kuinka paljon on saanu just sitä mistä on unelmoinu ja pysähtyny olee kiitollinen kaikesta tästä. Oon koko lyhyen ikäni haaveillu ulkomaille muutosta ja tässä mä nyt oon, asunu viimeset 2 vuotta täällä Ruotsissa. Oon myös salaa aina halunnu komeen, hyväkäytöksisen ja hyvinkoulutetun ruotsalaisen miehen, seki mulla vihdoin on! Koko lapsuuden haaveilin omasta pienestä chihuahuasta, sekin toive toteutettu jo 5 vuotta sitten. Tää kuva sai mut onneks taas pysähtyy ja arvostaa kaikkee tätä mitä mulla jo on, ja voin kertoo et sai mun pieni Fiona chihuahua tuplahalit ja pusut tänä aamuna ku herättiin :D !
Oon myös niin kiitollinen kaikesta muustakin mitä mulla on, tajusin viime viikolla taas kuinka etuoikeutettu oon monessa asiassa ku puhuttiin niinki yksinkertasesta asiasta ku talvitakeista mun kaverin kanssa. Kerroin käyttäväni yhtä mun vuoden vanhaa parkatakkia vaan koiran ulkoiluttamiseen, koska en viitti käyttää sitä enää muuten ihmisten ilmoilla. Sit käytiin läpi talvitakit eri tilaisuuksiin. Yks takki juhliin, yks AfterWork tyyppiseen tapahtumaan, kaks perus arkitakkia, yks koiran ulkoilutukseen… Puhumattakaan syksy/kevät takkivalikoimasta :D

Eli tän jutun pointti: Arvostakaa ja olkaa kiitollisia sitä mitä teillä jo on! <3

I ran into this picture on Instagram yesterday and it somehow hit me. I never really think how much I have and how many of my dreams has came true. I have always dreamed about moving abroad, getting a handsome, well behaving and educated boyfriend, buying my own little chihuahua.. And all this I have got already. Been living here in Sweden for 2 years now with my perfect boyfriend and our dogs.  This picture stopped me and I started appreciating all this much more. My dog got extra hugs and kisses in this morning when we woke up haha :)
I’m also thankful for all the other things I have and that I am actually extremely privileged to have everything I do. Last week we were talking about winter jackets with my friend and when I was telling her how I use my only 1 year old winter jacket only to take the dogs out nowadays, I realized how stupid that sounded. I felt even more bad when I realized I have 5 different winter jackets, even though I would need only 1. And I don’t even want to count all the Spring/Autumn jackets I have…

Anyway, the point of this text: Appreciate and be thankful for everything you already have! <3

<3: Roosa

Advertisements

One thought on “Grateful for…

  1. Olipa hyvä, että kirjoitit tästä aiheesta! Olen miettinyt tätä asiaa monta kertaa, koska olen myös hyvin kiitollinen ja onnellinen kaikesta elämästäni. Toki on ollut myös vastoinkäymisiä, mutta ne ovat muokanneet minua sellaiseksi kuin olen nyt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s