Hello 2017

dsc_0126dsc_0121dsc_0131dsc_0124dsc_0127dsc_0133

Vuosi taas vaihtu ja paljon on kerenny tapahtuu! Olin joulun Suomessa mun poikaystävän kanssa, käytiin Tallinnassa yks päivä ja muuten hengailtiin Helsingissä kotona mun perheen kanssa. Jouluaatto aamuna mentiin mun iskän luokse syömään riisipuuroa ja avaamaan pari pakettia ja sen jälkeen takasin mun äidin luokse, minne tuli muita sukulaisia viettämään joulua meidän kanssa. Kokonaisuudessaan oli tosi ihana joulu!

Suomenlinnassa kyllä jaksaa käydä kävelyillä vaikka jokapäivä, siihen saareen ei koskaan kyllästy. Oli vaan ihan pirun kylmä ku tuuli koko joulun. Vikassa kuvassa näkyyki ilmeestä kui kylmä toi kiviki oli, mut pakko oli kuitenki istuu siihen… :)
It’s a new year again and a lot has happened! I was in Finland over Christmas with my boyfriend, one day we visited Tallin but otherwise we were just in Helsinki with my family. On Christmas morning we went to my dad’s place to eat rice porridge and opened some presents. After that we went back to my mom’s place to celebrate Christmas with some relatives. We had so nice and cosy Christmas I must say!
In Suomenlinna I feel like I could take walks around the island everyday, all the time. It’s so damn pretty in there, even though it was so cold now when it was so windy all the time. Like you can see from my face in the last picture, the rock was ice cold but still I needed to sit on that…. :)

<3: Roosa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s